Vine

Producenter +

Årgange +

Distrikt +

Druesorter +
Tlf: +45 8144 4024
webgrisen@webgrisen.dk

✓ Køb for DKK 1.000,00 mere og få gratis fragt i Danmark

 Kontakt
 WINECONSULT 

KONTAKTINFO


Det er muligt at få fat på os både på telefon og via mail. Hvis du har en forespørgesel på en specifik vin, så tag endelig kontakt til os. Vi er altid åben for at tage en god snak sammen. Med vores mange års erfaring, så kan du være sikker på at få den bedste rådgivning.

TELEFON

Vil du have fat på os?
+45 22228977

E-MAIL

Du kan skrive til:
vin@wineconsult.dk

BESKRIV HÆNDELSEN


  Områderne i Norditalien er speciale i vores vinbutik

  WINECONSULT TILBYDER GODE ITALIENSKE VINE TIL ENDNU BEDRE PRISER


  Wineconsult har specialiseret sig i vine fra specielt Piemonte og Valpolicella, men vi har også gode vine fra Midt- og Syditalien inklusiv Sicilien.
   
  Piemonte er mest kendt for Barolo, Vinens konge og kongernes vin, der er lavet på Nebbiolo-druen. Klaserne udtyndes kraftigt for at de resterende druer kan samle ekstra kraft. Det er en lille tykskallet drue, som plukkes meget sent, rig på tanniner, som sikre en lang holdbarhed og fantastisk smag. Vinen skal ligge mindst et år på eg og må først sælges efter 4 år. Vi har fået lavet vores egen “Barolo”, Vino Vitae, som har ligget 5 år på eg, som bidrager til ekstra smag og rundhed. Vino Vitae - Livets Vin er tillige rig på det sundhedsfremmende stof, Resvaratrol.
  Valpolicella-området tilbyder bl.a. Amarone, hvor Corvina-druen udgør mindst halvdelen og hvor druerne tørres i mere end 3 måneder inden gæringen og det giver meget kraftige vine med alkohol op til 17%.
   
  I den mellemste del af Italien er druesorten Sangiovese ( Jupiters Blod ) anerkendt og indgår i Brunello. Vi har været heldige at få fat i ENIGMA ( gåde på græsk ), som af VIVINO regnes for en af verdens allerbedste vine med flere guldmedaljer bag sig, og så er den ikke engang særlig dyr.
   
  “FÅ RÅD TIL GOD VIN” betyder, at vi kender vores vine og de producenter, der fremstiller dem. De fleste af vores vine er faktisk anbefalet af lokale restauranter, så ikke bare kvaliteten er i orden, det er prisen også.
   
  Vi tilbyder også gerne vinsmagninger under temaet “Livet med og uden vin” og har I brug for gavekasser, kan vi også hjælpe.
   
  Vi leverer gratis ved køb over 1000 kr og leverer gerne personligt et par gange om måneden og man er altid velkommen til at kontakte os.
  Gratis fragt gælder dog kun i Danmark. 
  Inger og Ole
  Wineconsult

  Du finder os på

  Aagaards Wineconsult
  Kirkegade 73
  9460 Brovst
  Denmark
  CVR 39481375
   

  Kontakt os på

  Easysoftonic
  0
   0
   Din kurv
   Din kurv er tom← Tilbage til Shop