Massara, Burlotto

Vine fra Massara

Massara er egentlig navne på de bjergskråninger, hvor vinen dyrkes. Det er nogle af de bedste marker nær byen Verduno i det nordligste del af Barolodistriktet. Carlo Burlotto købte for få år siden brødrerne ud af virksomheden, som hans bedstefader startede og driver nu den sammen med hans søn Lucca. Carlo sværger til den traditionelle måde at lave Barolo på. Kravene til Barolo er, at ca halvdelen af klaserne fjernes og Barolo skal ligge mindst 1 år på egetræ. Carlo har valgt at lave den ligge i 3 år for at få en blødere og mere moden Barolo, I 2007 fik han guldmedalje for sin Barolo som en af årets bedste. Vi var så heldige at købe en palle inden og derfor til en god pris. Vi var også heldige med at købe en del af produktionen og fik Carlo til at holde den på egetræ i 7 år. Vi har kaldt den Vini VItae. Det er ikke bare vinenes konge og kongernes vin, men gudernes vin.

Viser alle 14 resultater