✓ Køb for DKK 1.000,00 mere og få gratis fragt

Hvidvin fra Norditalien til Danmarks bedste priser

Hos Aagaard’s Wineconsult i Nordjylland forhandler vi hvidvin, som alle i Danmark kan købe i vores online vinbutik. Der er gratis fragt, hvis du køber for over 1.000 kroner.

Vælg en hvidvin til forretten eller terrassen

Vi fokuserer især vine fra Piemonte i Norditalien, og vi kan også tilbyde en god rødvin eller hvidvin, som vi nøje har udvalgt. Vi har altid et personligt kendskab til vores leverandører. Vi har samlet et lille udvalg af gode hvidvine til forretten eller måske fisken. Det kan også være en Aldegheri Le Rune Custoza til terrassen.

Læg din ordre her, eller kontakt os gerne på telefon 22 22 89 77. Du kan også skrive til os på aagaard@wineconsult.net.

Områderne i Norditalien er speciale i vores vinbutik

WINECONSULT TILBYDER GODE ITALIENSKE VINE TIL ENDNU BEDRE PRISER


Wineconsult har specialiseret sig i vine fra specielt Piemonte og Valpolicella, men vi har også gode vine fra Midt- og Syditalien inklusiv Sicilien.
 
Piemonte er mest kendt for Barolo, Vinens konge og kongernes vin, der er lavet på Nebbiolo-druen. Klaserne udtyndes kraftigt for at de resterende druer kan samle ekstra kraft. Det er en lille tykskallet drue, som plukkes meget sent, rig på tanniner, som sikre en lang holdbarhed og fantastisk smag. Vinen skal ligge mindst et år på eg og må først sælges efter 4 år. Vi har fået lavet vores egen “Barolo”, Vino Vitae, som har ligget 5 år på eg, som bidrager til ekstra smag og rundhed.
 
Valpolicella-området tilbyder bl.a. Amarone, hvor Corona-druen udgør mindst halvdelen og hvor druerne tørres i mere end 3 måneder inden gæringen og det giver meget kraftige vine med alkohol op til 17%.
 
I den mellemste del af Italien er druesorten Sangiovese ( Jupiters Blod ) anerkendt og indgår i Brunello. Vi har været heldige at få fat i ENIGMA ( gåde på græsk ), som af VIVINO regnes for en af verdens allerbedste vine med flere guldmedaljer bag sig, og så er den ikke engang særlig dyr.
 
“FÅ RÅD TIL GOD VIN” betyder, at vi kender vores vine og de producenter, der fremstiller dem. De fleste af vores vine er faktisk anbefalet af lokale restauranter, så ikke bare kvaliteten er i orden, det er prisen også.
 
Vi tilbyder også gerne vinsmagninger under temaet “Livet med og uden vin” og har I brug for gavekasser, kan vi også hjælpe.
 
Vi leverer gratis ved køb over 1000 kr og leverer gerne personligt et par gange om måneden og man er altid velkommen til at kontakte os.
Inger og Ole
Wineconsult

Du finder os på

Aagaards Wineconsult
Kirkegade 73
9460 Brovst
Denmark
CVR 39481375
 

Kontakt os på

Telefon: +45 22 22 89 77
vin@wineconsult.dk