Vine

Producenter +

Årgange +

Distrikt +

Druesorter +
Tlf: +45 8144 4024
webgrisen@webgrisen.dk

✓ Køb for DKK 1.000,00 mere og få gratis fragt i Danmark
Specialiseret os i Norditalienske vine

Om Wineconsult

Wineconsult står for udsøgte kvalitetsvine til fordelagtige priser. Vi har specialiseret os i Norditalienske vine med hovedvægt på Piemonte og fører et bredt udvalg af områdets bedste Baroloer og Barberescoer, samt en række andre interessante vine. Vi siger ikke nej til et godt tilbud, som det fremgår af vores vinliste, men tager gerne andre vine hjem efter aftale fra en eller flere af vores mange gode kontakter. På den måde søger vi at holde vores omkostninger nede til glæde for vores kunder.
Vin fra Norditalien
Om Wineconsult

Vores historie

Wineconsult står for udsøgte kvalitetsvine til fordelagtige priser. Vi har specialiseret os i Norditalienske vine med hovedvægt på Piemonte og fører et bredt udvalg af områdets bedste Baroloer og Barberescoer, samt en række andre interessante vine.  Vi har bl.a. fået lavet vores egen “Barolo” Vino Vitae som har ligget minimum 5 år på egefade

Vi siger ikke nej til et godt tilbud, som det fremgår af vores vinliste, men tager gerne andre vine hjem efter aftale fra en eller flere af vores mange gode kontakter. På den måde søger vi at holde vores omkostninger nede til glæde for vores kunder. Vi kan sælge vinene billigere i Danmark end de bliver solgt til i Italien som både har lavere moms og ingen afgift. Priserne er typisk 30-50 % lavere end ved normal salg.

Andre populære druerne til rødvin produktion er Barbera.. Vin fremstillet på Barbera druen er ofte frugtagtig og delikat med mindre tannin end vin fremstillet af Nebbiolo druen. Dolcetto på den anden side, er ikke som navnet indikerer sød (dolce er italiensk for sød). Den drue giver frisk og tør rødvin med en vis tannin. De vine lavet på Dolcetto druen bør indtages unge. 

Den mousserende vin Asti er lavet af Moscato druen. Et andet vigtigt område er Veneto med Amarone, Valpolicella og Soave samt prosecco. Den Brachetto er en anden sort, der anvendes til fremstilling søde og mousserende rødvine.

VORES MOTTO: LIVET ER FOR KORT TIL DÅRLIG VIN

FÅ RÅD TIL GOD VIN

Sol og varme giver kraftige vine, som også afspejler sig i alkohol-procenten. Nogle beskærer klaserne kraftigt, så de resterende klaser udvikler sig mere. Det er bl.a. et krav til Barolo

Andre tørrer druerne i flere måneder inden gæringen for at opkoncentrere smagstoffer og sukkerindholdet. Det kender man fra Amarone, hvor alkohol-procenten kan nå op på 17%, hvor gæren ikke kan mere. Begge metoder giver et mindre udbytte og prisen er derefter.
En høj alkohol-procent, et højt tannin- eller syreindhold sikre lang holdbarhed, som også er nødvendig for at vinen kan modne. Opbevaringstemperaturen  bør være kølig og må helst ikke svinge. Jo varmere jo hurtigt modner vinen. Vin dyrkes ofte i bjerge og gerne på sydvendte skråninger, hvor varme dage og kølige nætter giver mere komplekse vine med lang eftersmag.
Gode vine er dyrere men også drøjere og med større smagsoplevelse. Dekanter vinen og giv den noget luft. Vinen er ofte bedre dagen efter.

De faste omkostninger til en flaske vin er ca 30 kr. Det er vanskeligt at finde en god vin til 50 kr, Til gengæld finder man mange mellem 60 og 80 kr. Kender du ikke vinen, så gå efter alkohol-procenten, som gerne må være på 14%.

Livet er for kort til dårlig vin.
Surf Lessons for All
Områderne i Norditalien er speciale i vores vinbutik

WINECONSULT TILBYDER GODE ITALIENSKE VINE TIL ENDNU BEDRE PRISER


Wineconsult har specialiseret sig i vine fra specielt Piemonte og Valpolicella, men vi har også gode vine fra Midt- og Syditalien inklusiv Sicilien.
 
Piemonte er mest kendt for Barolo, Vinens konge og kongernes vin, der er lavet på Nebbiolo-druen. Klaserne udtyndes kraftigt for at de resterende druer kan samle ekstra kraft. Det er en lille tykskallet drue, som plukkes meget sent, rig på tanniner, som sikre en lang holdbarhed og fantastisk smag. Vinen skal ligge mindst et år på eg og må først sælges efter 4 år. Vi har fået lavet vores egen “Barolo”, Vino Vitae, som har ligget 5 år på eg, som bidrager til ekstra smag og rundhed. Vino Vitae - Livets Vin er tillige rig på det sundhedsfremmende stof, Resvaratrol.
Valpolicella-området tilbyder bl.a. Amarone, hvor Corvina-druen udgør mindst halvdelen og hvor druerne tørres i mere end 3 måneder inden gæringen og det giver meget kraftige vine med alkohol op til 17%.
 
I den mellemste del af Italien er druesorten Sangiovese ( Jupiters Blod ) anerkendt og indgår i Brunello. Vi har været heldige at få fat i ENIGMA ( gåde på græsk ), som af VIVINO regnes for en af verdens allerbedste vine med flere guldmedaljer bag sig, og så er den ikke engang særlig dyr.
 
“FÅ RÅD TIL GOD VIN” betyder, at vi kender vores vine og de producenter, der fremstiller dem. De fleste af vores vine er faktisk anbefalet af lokale restauranter, så ikke bare kvaliteten er i orden, det er prisen også.
 
Vi tilbyder også gerne vinsmagninger under temaet “Livet med og uden vin” og har I brug for gavekasser, kan vi også hjælpe.
 
Vi leverer gratis ved køb over 1000 kr og leverer gerne personligt et par gange om måneden og man er altid velkommen til at kontakte os.
Gratis fragt gælder dog kun i Danmark. 
Inger og Ole
Wineconsult

Du finder os på

Aagaards Wineconsult
Kirkegade 73
9460 Brovst
Denmark
CVR 39481375
 

Kontakt os på

Easysoftonic
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tom← Tilbage til Shop